4 månader, 3 veckor och 1 dag

För att orka igenom hösten och vintern, 4 månader, 3 veckor och 1 dag framåt, har jag tänkt att ta en hutt smaksatt vatten varje dag. Då kommer jag att gå ut min sista dag från jobbet som en pigg pensionär. Tror jag, det känns väldigt nyttigt och mycket enkelt. Har köpt hem ingredienserna, men som vanligt inte kommit till skott. 

Jag har alltså börjat med nedräkning och jag längtar. Vips är jag där och jag har ingen aning om hur det kommer att kännas. Skulle gärna vilja gå in på timmar vid behov, men vet inte säkert om det skulle fungera. Enligt min närmaste chef är det okej, så vi får väl se. 

Idag är det onsdag, ledig dag mitt i veckan. I morgon upp tidigt igen så här säger jag god natt till dej som kikat in. 

/Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.