Anmaja – blogghistorik

***********************************

Turfar som 'Snabelanna' sen september 2012
&

Ensamgående tvåbarnsmor

&
Enastående mormor/farmor
&
Underbar svärmor *L*
&
Arbetande ryggskadad
&
Dansande amatörkeramiker
&
Skrivande fotograf
&
Kattägande god vän
&
'Ordordnaren'/Wordfeud o Quiz
&
Anna Margareta Nilsdotter Jarås – 1950

**********************************

2016 – Kära nån vad tiden går. Det har bllivit som ett mantra med stigande ålder. "Tiden går så fort." "Det bara rusar iväg." "Vart tog tiden vägen?" Bloggade i ganska precis tio år, dagligen som oftast. Plötsligt tröttnade jag och nu är det drygt ett år sen jag slutade, men straxt så saknade jag det och planerade en flytt till annat ställe. Så blev det inte och tiden rullade på (!) till idag den 9 oktober 2016 då jag skrev ett inlägg igen. Kanske bara ett tillfälligt, kanske har jag verkligen börjat igen? Vem vet, vem vet. 

2012 – Det rullar på och jag har nu tre år kvar att jobba, om jag inte kan öka på med ytterligare tid. Känner jag som idag vill jag ta ett par år till. Inte för att jag är rädd för pensionen, rädd för att inte ha nåt att göra. Nej det är ju så roligt att jobba! Jag trivs och känner mig uppskattad. Så är det. Och blogga ska jag göra så länge jag kan – och har lust. Inget tvång, bara roligt. 

2011 – Bloggen har fyllt sex år. Ja jag började ju på annat ställe, men jag bloggade mitt allra första inlägg den 13 juni 2005. Samma år som Lussekatt kom till mig. Ambitionen att skriva något varje dag har jag uppfyllt, med råge. Jag känner inget tvång, mer som ett jobb, en uppgift jag ska sköta. Något som är positivt.

2010 – Sug på det. Se siffrorna. Visst är de fina? 2010. Och bra att skriva på datorn, två noll ett noll.

I sommar fyller mitt bloggande fem år! Jag startade ju på annat ställe och har några vilande bloggar på andra ställen också. Här började jag på nyåret för fyra år sen. Tiden går och tanten blir äldre – det syns bara utanpå. Inuti är jag precis densamma som för… tja, tio år sen i alla fall. ‘Man’ blir ju klokare med åren så det är väl det som är skillnaden.   

Jag skriver allvarligt lättsamt och ytligt djupt. Bloggen speglar mitt sätt att se och tänka på olika saker. Jag är aldrig elak, bara lite retsam, jag hissar o dissar, analyserar, rekommenderar och försöker understundom att vara rolig. Min blogg är seriös och personlig,  men sällan allvarlig eller privat. Det jag skriver skall tagas med en nypa salt, för en annan dag kan jag ha ändrat min åsikt.

Senaste tiden har jag haft uppåt och runt ett hundra besökare per dygn!

2009 – Nu går det mot fyra år i bloggvärlden och ännu så länge är det bara februari och de senaste dagarna har det varit uppåt, och även över, etthundra unika besök här. Varifrån kommer ni och varför kommer ni tillbaka? 

16 april -09 har jag lagt ut en klocka här, vet inte om jag ska ha den kvar. La koden i ämnesraden till denna sida och det funkade, trodde inte det. Fast på den här sidan kom det upp två klockor, men så får det va´.

5 juli -09 – Nu har jag börjat lägga in mina blogginlägg i olika kategorier som tex Lchf, Lussekatt, Egna foton. Har funderat på det tidigare men inte kommit till skott och inte tyckt det varit viktigt. Men jag ska vid tillfälle nu gå tillbaka och se om jag i alla fall kan lägga in allt om min viktresa och matomläggning i LCHF. Det blir väl lite pyssel, men jag brukar ju ha all tid i världen när det gäller datorknåp.

2008 – åren går och det går på tredje året för mig i bloggvärlden. Har ett 40-50-tal trogna läsare varje dag och jag känner bara till ett fåtal. Jag är personlig men inte privat.

I dec 2008 har jag ibland mellan 60-80 läsare per dag och det känns jättekul att det ökar sakta men säkert.

2007 – Jag har skrivit i hela mitt liv på ett eller annat sätt, ja sen jag lärde mig konsten alltså och det gjorde jag väl i sjuårsåldern i ettan i Danderyd där jag gick mina första två skolår. Bloggat har jag gjort sen juni 2005, först i mycket liten skala och under senare tid allt mer. Det är roligt med kommentarer, men jag ska inte tjata om dem.. Jag blir i alla fall himla glad när nån skrivit! Jag vet ju att jag har en rättså trogen skara, fast jag har inte riktigt pejl på vilka det är. Kanske nån på jobbet som jag inte alls skulle tro var intresserad, eller nån på dansen som jag inte ens känner. Kanske någon från Seniorkontakten, som jag inte har en aninga om? *L* Mina misstankar har jag, men att veta säkert är omöjligt. Så läs på mina vänner, läs och lär känna mina tankar!

2006 – Jag är mamma, mormor, farmor, svärmor, matte, väninna, vän, barnsköterska, arbetskamrat, amatörkeramiker, viktig, överviktig, glad, snäll, busig, knäpp, dansant och älskarinna… osv. Jag är född i Stockholm 1950 där jag växte upp och lite till. Mina barn, Jonassonen o Emmadotern är födda där på 70-talet och jag gifte mig i Stockholms stadshus tillsammans med Hasse, Kusin Eva och Lasse. Min familj flyttade till Kalmar 1978 och vi skildes 1981. Jag har bott på fjorton ställen och jag hoppas att Wollinska stiftelsen, ett äldreboende, kan bli det femtonde och sista – om sisådär 20 år?

2005 – min första blogg startade jag i juni detta år. Den finns på annan plats – nämligen här!

Anmaja

 

Göteborgska moln – hål i himlen

http://blogg.omakastengods.se/om/ 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.