Följ mig på Instagram!

Eftersom jag har slutat att blogga så kanske, kanske det är någon som saknat mina inlägg – och mina bilder? Du har förstås redan lagt märke till att jag Instagrammar, ja det ser du ju i högerkanten här. Vore kul om du är intresserad av att följa mig där.

Om du själv har Instagram kan du bara söka mig i appen som "Anmaja" och har du inte Instagram så kan du följa mig här på min Insta-stida. Tja eller så kollar du fortsättningsvis in här och ser mina foton i kanten. Du kan klicka upp dem så syns de bättre. 

Å du, Instagram är som en mini-blogg där jag skriver lite var och varannan dag, lite om vad som händer i mitt liv. Ha en fortsatt underbar sommar!

Anna

Kommentarer

kommentarer

Powered by Facebook Comments

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>