Tio år!

   

   

   

Jag har bloggat i tio år idag den 13 juni. GRATTIS till mig.

Tänkte lägga ner den nu, sluta skriva, men ha den kvar som ett arkiv att gå tillbaka och kolla, söka efter recept, stickning och inte minst Turf förstås. Kanske börja skriva mer i min dagbok, för hand. Den har mer och mer fallit i glömska de senare åren och skulle nog bli glad för ett uppvaknande. 

Tack för kommentarer och tack till er som läst och kikat in. Välkomna att komma tillbaka för ingen vet om det ändå dyker upp något här i framtiden. Om du följer mig på Bloglovin får du ett meddelande när jag gjort ett nytt inlägg – ooom jag gör det. 

Anna

3 comments
  1. Hej på dig och stort GRATTIS, tänk att du hållt på så länge. Jag har flera års uppehåll men är nu tillbaka igen, så nu ska jag följa dig igen. Allt har sin tid, eller hur? Har du min länk kvar? Jag har din. 
    Har en mysig söndag. 

  2. Jag får tacka dig för de här tio åren som bloggerska. Det har varit trevligt att följa dig i ord och bild. Har lite dåligt samvete nu att jag inte ständigt hållit mig uppdaterad och inte så ofta kommenterat som jag kanske borde. Men "hjort är hjort" som man säger om djuret som inte ångrar sig. (Obs! Dålig göteborgshumor…) Vi hörs väl på annat sätt. Tänkte höra av mig med ett mejl rätt snart. Kram!

  3. Men oj!! Har du hållit på så länge? Själv började jag i augusti 2006 å det tycker jag känns som en evighet 🙂
    Jag har dig ju på Instagram nu så jag håller koll den vägen, men skulle du börja blogga igen så får jag notering via bloglovin!
    Krams!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.