Mormorsrutor

Om jag skulle virka några mormorsrutor? Fast jag har ingen man att virka till, kanske Jonassonen vill ha. Nä det tror jag förstås inte och inte vill någon av barnbarns-killarna ha heller. Jag får strunta i det, kanske lika bra. 

Anna

Kommentarer

kommentarer

Powered by Facebook Comments

4 comments

 1. E-K

  Hej på dig. Ser att du fortfarande är aktiv på bloggen, det kan man inte säga om mig 🙁
  jag skrattar hjärtligt åt bilden
  Trevlig helg

  • Anmaja

   Hej, hej, jag har blivit allt mindre aktiv. Har hållit på i tio år så det börjar bli lite tråkigt att uppdatera dagligen. I helgen var jag i Göteborg och missade att du skrivit, nu får vi ha en bra vecka istället! Kul att du tittade in. Söta killar va? 😀 😀 

    

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>