Wings for Life World Run – Kalmar/Öland

Heja heja kära barnbarns-Albin idag när du ska springa för Wings för Life World Run Just nu kl 13:00 går starten. Heja på!

Jag har själv sprungit en kvartsmara från Kalmar till Färjestaden, men det är nu länge sen, långt innan Albin föddes. Vill minnas att jag bodde i Storklas och då var det på 80-talet, kanske början av 90-talet när jag flyttat in till Ängö. Tre år i rad sprang jag det loppet och det var härligt att springa på bron, över sundet. Nu hejar jag fram nästa generation.

Anna

2 comments
  1. Det måste vara en helt fantastisk känsla att springa på bron! Jag har sprungit på Lidingöbron ett par gånger (när vi var i Stockholm i somras) och det där med att springa över vatten, det är helt fantastiskt! Fast jag gissar att det kan blåsa en del också? Verkar ha varit tur med vädret den här gången iaf!

    1. Ja det är en fantstisk känsla att springa över bron. Jag har sprungit över tre år i rad när de körde kvarts- och halvmara på den för många år sen. Lite blåsigt, men är vinden i ryggen går det ju bra. 🙂 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.