Enkät

UppdateringSkrolla ner för nya inlägg under enkäten. Låter den ligga överst ett tag och hoppas på fler röster. Mycket tacksam om du vill ge mig de få sekunder som det tar att klicka i en av rutorna här under. 

Kvar, ja eller nej?

Bloggen går mot sin tioårsdag och jag har minskat skrivandet betydligt sen sidans glansdagar. Ligger snart i nivå med när den i juni 2005 var ny, några inlägg per vecka. Numer skriver jag väldigt lite när jag väl gör ett inlägg, kanske bara delar en bild, en film eller klottrar ner ett par meningar. Bara för att hålla lite liv här.
 
Har några månader funderat på att lägga ner bloggen, men tvekar lite. Jag vet ju att ett antal personer regelbundet kikar in och läser då och då.
 
Räknaren har fått knäppen och visar flera hundra besök per dygn, men det känns numer helt omöjligt. Eller?
 
Nu undrar jag vad du tycker. Du svarar förstås anonymt här i formuläret och vill du skriva en kommentar här också blir jag glad.
 
TACK!
 
 
Anna
Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.