3 comments

  1. Leif Larsson

    Och i Finland går det utan problem! Där har (vi) pensionärer dessutom 50 procent på biljettpriset. Jag har blivit "tvungen" att köpa mig en Brompton (tyvärr ingen nedsättning på den för en pensionär). När jag var ung var det inga problem att pollettera sin cykel; den hängdes upp i en krok i godsvagnen.

    • Anmaja

      Ja jag minns också att det gick att polletera både cyklar och väskor, men det går väl inte ens med väskor nu? En Brompton, ja den skrev du om för ett tag sen och då fick jag googlad då jag inte hört det förut. Bra med google! 😉 

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>