Livlina

Men himmel så smart! Läste nånstans om att "lägga en livlina" och fattade nada. Googlade och hamnade på Drops jättebra filmsida. De skriver så här om denna film;

När du stickar spets och andra mönster kan det spara dig en massa problem att lägga till en så kallad livlina. Efter att du avslutat en hel rapport, sy en tråd garn, eller som vi gör en tandtråd genom alla m på stickan. Om du några varv senare ställer till det, så kan du enkelt och tryggt repa upp tillbaka ner till m på livlinan, sätta m tillbaka på st och göra ett nytt försök. Efter nästa hela rapport sätts i en ny livlina. Att använda tandtråd är bra eftersom det inte kommer vara några problem att dra ur den ur arbetet senare, och den är tunn utan att kunna gå av.

Bra va?

Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.