Äggobaconmuffins

Testar äntligen att göra äggobaconmuffins och sitter just och äter ett par nu. Kanske lite smaklösa när de är varma, men efter att ha svalnat till rumstemperatur är de underbara. Lätta att göra dessutom. Jag har sett likadana recept på flera sidor, bland annat på Björn Ferrys. Jag gjorde sisåhär ungefär:

Vispa ihop:
8-10 ägg
1 dl grädde
2 dl riven Västebottenost (eller 1 dl riven ost + 1 dl keso)
Salt o svartpeppar, ev annan kryddning

Förslag på fyllning:
Bacon
Mozzarella
Brieost
Parmesan
Fetaost
Soltorkade tomater
Oliver
Skinka
Purjolök
Broccoli
Färska örter
Fantasin sätter inga gränser!

Fyll 10-12 formar med blandningen och grädda i 175 grader, ca 20 minuter.

Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.