Spenatsoppa

Åh vad jag ogillade spenat när jag var barn. Mamma gjorde stuvad spenat och jag tycker det var helt vedervärdigt. Syrran älskade det och bruna bönor – som jag också avskydde. Så olika vi tyckte. Minns faktiskt inte vad jag tyckte bäst om. Varför har jag glömt det tro?

Här är i alla fall Kostdoktorns Spenatsoppa som ska prövas. Bilden har jag lånat från hans sida. 

Anna

1 comment
  1. Spenatsoppa var vidrigt när jag var liten. I skolmatsalen höll jag alltid för näsan när jag hissade in en sked soppa i munnen och skyndade mig att dricka mjölk och sköljde ner soppan. De stränga mattanterna höll koll så att man åt upp all mat på tallriken. Burr! 
    Som vuxen tycker jag spenatsoppa är kanongott. Vi äter det ofta här hemma. 🙂  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.