2 comments
  1. Tittar in och sänder en liten julhälsning så här i lite i efterskott och hoppas att julen varit god mot er också. Vi tog det bara lugnt igår tillsammans vi fyra (två kissemissar, en husse och en matte), åt lite julmat, läste och spelade spel. Kolfart hjälpte till att slå tärningen och att flytta pluttar. Det har snöat ordentligt några dagar och idag lyser solen från en klar himmel. Snön är gnistrande vit och det är -13 grader ute. Vi bor just nu som i ett julkort. Det är så vackert.
    Önskar er en god fortsättning på julhelgen!

    1. Tack för titten! Jag är hos son med sambo och mitt barnbarn på elva år och vi tar det också bara lugnt och har det så bra. Å tänk att igår kom det lite, lite snö och idag var det fem minus och sol! Vi äter och spelar spel och har det verkligen skönt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.