Stegpall

   

   

Vill haaa! Ska gå på jakt och leta efter en "stegpall" som jag förstått att den kallas när jag kollat runt på nätet. Många har köpt sina på loppis och sen renoverat dem. Klätt om stegen och översta plattan med finfina mönster. Bland annat Josef-Frankmöster, urtjusiga! Se på Google så fina.

Vi hade en blå när jag växte upp och jag tror den köptes 1962. När mamma gick bort ville ingen ha den så den skänktes med övrigt vi inte ville ha till Stadsmissonen eller liknande. Men tiderna förändras och grejer blir populära igen. Och det har jag förstått att denna har blivit.

Du kanske har en som du tröttnat på? Kontakta mig i så fall så övertar jag den om du säger ett bra pris. 

Anna

4 comments
 1. Hej Anna!
  Hoppas allt är väl med dig.
  Jag har en stegpall, dock inte gjord i Motala verkstad. Jag vet inte om den är från mitt föräldrahem eller från mina svärföräldrars hem. Du skulle gärna få den till ett bra pris, men det kanske blir lite svårt att få den till Kalmar. Träffade Tinna häromveckan och vi pratade om att det vore kul att åka ner och hälsa på dig men det blir nog inte förrän till våren i så fall. Men stegpallen finns här om du är i Stockholm och kan forsla hem den. Den är inte helfräsch men med din intitiativkraft så kan du säkert göra om den à la Svensk Tenn-utseende. Ha en skön jul och ett gott nytt år.
  kram Annika i Stockholm

  1. Hej Annika, jo det är huvudet upp och fötterna ner så så långt är det bara bra. 🙂 Va kul om ni kom ner, men jag vet inte hur jag skulle härbergera er. På golvet med en katt klivande på er? Fast det ordnar vi på något sätt. 

   Kul att du har en sån pall, den får du gärna MMS:a en bild på om du har möjlighet. Rätt som det är kommer jag till Stockholm, jag vet dock inte när. 

   Kram tillbaka!

   /Anna

   1. Jag skickar bild inom kort och vi kan alltid ta in på hotell. Ha det bra. kram

    1. Låter bra. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.