Alla helgons helg

Allhelgonahelgen, Alla helgons helg – vad heter det egentligen?

Det är i alla fall nu vi tänker lite extra på dem som inte längre finns med oss i detta liv. Kanske finns de/ni med oss och följer oss och kollar vad vi gör? Är det inte jobbigt att se oss göra fel saker, att se att vissa inte  mår bra utan att kunna hjälpa? 

Jag brukar säga att "mamma skulle vända sig under grästuvan" om hon såg vad jag gjorde med till exempel hennes vävda och knypplade dukar. Tänk om hon sitter på ett moln och gråter över mig. Nä jag tror hon och pappa är förenade och att de är stolta över att det gick rätt bra för yngsta dottern. 

Vad finns efter livet? Är det slut? Eller början?

Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.