Minst 155 år


Mitt jobb, Kalmar Länssjukhus, i bakgrunden

Kalmarsommar, kalmarhöst, här har varit 17 plus idag. Det har inte varit så här varmt denna tid på året på mer än 155 år. Vi får lov att vänja oss vid detta, varmare höstar, enligt TV-vädret. Det blir inte svårt att stå ut med för min del. På jobbet kommer vi förmodligen att skjuta på semesterperioderna en vecka från nästa år. Vi hade en omröstning om detta, jättebra med senare tycker jag. Semesterperioden kommer att börja måndag efter midsommar.

Bilderna här är från Stensbergshemmets gård, ett äldreboende. Det är också en zon, "StonHome" som jag intar varje dag minst två gånger. Till och från jobbet. 

Blå himmel!

Dammen som jag ofta avbildar, under alla årets skiftningar.

Stensbergsvägen hem.

Esplanaden – eller zonen EsteEsUnPlano.

Jag fick 14 grader som mest på Instaweather, men jag hörde som sagt nyss att rekordet i Sverige låg på 17 grader idag och det var Kalmar förstås. 

Anna

2 comments
  1. Vilka underbara bilder. Kalmar verkar ju vara en så härlig stad och du fångar den så vackert med din kamera.

    1. Tack, tack, ja det är en fin stad som jag ibland lyckas fånga bra. Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.