Gråblött och smygturfare


Bilden lånad hos
Natur och blomsterglädje

Idag är det en gråblöt dag och jag har hållit mig inomhus, liksom jag gjorde igår. Är inte helt pigg, nyser och hostar, har lite ont i halsen och en blåsa på insidan av läppen, men känner mig inte sjuk, fast väldigt trött och less på snytandet. Är sugen på fil (och en påse godis, men det talar jag tyst om), filen tog slut i fredags och jag ska nog ta en tur ut och handla.

– – – 

Kom just hem, det var riktigt skönt ute, jag passade på att ta ett tiotal zoner när jag ändå var på cykeln. Hade velat vara ute längre, men jag blev svett och trött rätt snabb, dessutom hade jag glömt mobilfästet till styret så det var jobbigt att hålla i mobilen eller ha den i fickan och inte se var andra Turfare höll till. Jag gillar inte att sno en zon framför näsan på någon.

Ibland händer det ändå att jag snor en zon så där fräckt, men det är från de där smygarna som har sin gubbe osynlig hela tiden fram till de kommer till zonen, spökturfarna. De flesta som turfat ett tag visar sig i appen, det är oftast de nya som gömmer sig. Vet inte riktigt varför, vet du?   

Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.