Trafikantvecka

Fredag 19 och lördag 20 september stod vi på stan och informerade om Turf. NewBridgeKing och Kingenin var på Stortorget och Sune och jag på Södra Långgatan. Vi hade även Gustav med oss på lördagen för att dra ner medelåldern. 

Sune, har du fått några intresserade att börja turfa?

En sån dag!

Det var inte bara Turfing, det var ju magdans, cykelhandlare, kommunen var där och bjöd på kaffe och fairtradechoklad, ja så var ju Stickklubben Kalmar där och det missade jag fast jag "segwayade" till dem. Himmel vilken kul grej, en Segway köper jag när jag vinner på Lotto!

Så mysigt det ser ut! 

Magdans på gatsten.

Turfinformation.

Snabelanna och Sune.

Stortorget på fredagen – NewBridgeKing och Kingenin.

Det här är ju en film men jag vet inte hur jag får den att funka här i bloggen. Gå in på min Instagram om du vill se den.

Självklart cyklar jag!

Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.