Ingen klagan


Foto: www.fotoakuten.se

Hur kunde jag ta så fel? Jag var helt inställd på omstart klockan tolv idag. Regnet hängde i luften och jag gav mig iväg strax innan tiden när jag ville se bara gula zoner på kartan. Men det kom inga gulingar så jag tänkte det blir som för ett par månader sen när jag var i Göteborg – krångel med besked.

Kollade i chatten, ingen verkade bry sig, ingen skrev något om att det strulade, ingen tycktes reagera. Vid halv ett hade jag tagit några zoner i regnet och tyckte det var skrutt att det inte funkade. Men det var väldigt förvånande att det var tyst, ingen klagade! Deeet var konstigt.

Då gick jag in och tittade i appen när omstarten verkligen skulle vara och såg; den sjätte juli. Ja ja värre saker har hänt, bara köra på en vecka till. Men vad snopet!  

Anna

2 comments
  1. Numera behöver man bara komma ihåg att omgångsstart är första söndagen i varje månad så blir det rätt 🙂 Tidigare var det söndag närmast ny månad, men det var ju för besvärligt att hålla ordning på.

    1. Bra Snusmumriken,  jag hörde nyligen att det är så, men var inte säker – som märktes. 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.