Värt?


Tidigt i morse, utsikt från BakFlundran, varför den nu heter så, mot stan.

Var det värt att stiga upp så tidigt i morse? Jag har varit seg hela dagen och inte fått ändan över soffkanten. Först sov jag lite och sen gjorde jag inget och sen var jag lite mer seg och sen fick jag ett ryck, for ut och turfade till mig den gula kronan från Charlez som lyckats få den för första gången. Kände mig inte så snäll, men jag tog ju bara några enstaka zoner innan den föll pladask på huvudet.

Jag tog mig till affären för att köpa jättefina jordgubbar för tjugo riksdaler och sen hem igen. Det blev en väldigt kort tur, men morgonturfen väger ju upp det. Förresten har jag varit en god stund på gården med Lussebullekissen också. Han har pussat på Cissi, grannkatten som visade sig vara en kille när hon skulle . Skönt att det är sommar, skönt att ha en "egen" gård, ja det är rätt skönt å bara vara.

Ja just det, var det värt att stiga upp så okristligt tidigt? Självklart!. 

Anna

2 comments
  1. Vilken fantastiskt bild du fick till! Å jordgubbarna, hur smakade dom? Smaskigt väl? 🙂

    1. Ullrika, tack. Öländska jordgubbar är alltid bäst. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.