Snippa

Fina broscher som jag hittade hos Virkaholic.

Ja lika väl som att göra snoppar i alla omöjliga material till olika ändamål, så går det väl att göra snippor? Snoppar har jag sett bland annat som glaskaraffer och kan du se något mer smaklöst? En sån här fin liten nyckelring skulle jag gärna ha. Kanske nästa stickprojekt?

Eller varför inte ett vackert SnippSmycke? Skulle du föredra en snoppnyckelring?

Anna

4 comments
 1. Helt underbar idé *skrattar*
  Fast vem ska gå runt med en snippa i sin nyckelring?
  Det är ju inte direkt så att män som blir kåta kan ta fram sin nyckelring och jucka lite i en garn-snippa..tja, de kanske kan göra det… men jag tror inte det är skönt direkt…

  Garnsnoppar går ju alltid stoppa in och dra ut igen…. om man är kvinna och så… men fråga om det är skönt..njae…det kan jag förresten inte uttala mig, för jag har ingen aning om hur det är att ha en snippa att stoppa in garn i… 😛

 2. Nej, jag är nog mer för karaffer faktiskt!
   
  kram, och ha en fin helg!
   
  Sofie

  1. Kram tillbaka! 😀

 3. Hej!
  Säljer du snippnyckelringar? Eller vet su någon som gör det? Ska ge i present till vår kollega….
   

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.