Ny medalj idag

Har varit ute i det fina vädret, turfat cirka tre timmar upp till Lindsdal, runt lite där för att se platser jag har minnen från då jag bodde där 1978-89. Första åren i eget nybyggt hus på Pigges gränd, sen i HSB:s fina nya område "Storklas". Brukar ta någon vända upp varje år när jag är ute på mina cykelpromenader och nu kommer det att bli oftare genom att zonerna sprids även där.

Det var tre nya zoner där som jag var på jakt efter och två här i stan på väg dit och sen tog jag även den sjätte på väg hem, på väg mot stan. 500 unika zoner har jag tagit sen start i september 2012. Ja jag vet att det kunnat varit mer, men jag har mest gått och trampat på samma ställen, eller cyklat förstås. Vi är idag 220 turfare som har just denna medalj. 

Nu måste jag ta 500 till för att få nästa och det kommer nog att ta tid. Men då får det väl göra det, jag har ingen brådska. Men visst är det kul med medaljerna. Dessa har jag hittills skrapat ihop:

   

50, 100, 250 och nu den röda för 500 unika zoner.

För övrigt har jag ju fått andra medaljer också förstås och dem kan du se här, siffrorna är antal turfare som innehar just den medaljen:

 15000 tagna zoner – 33.

 Donation Hero – 379.

 Neutralizer – 1384.

 Staminator – 468.

 Dark Ninja – 2159.

 Pentacity Star – 1350.

 Eager Beaver – 1061.

 Greed- 75 – 230.

 Broadcast Expandator – 34.

 Paper Expandator – 62.

Aha, du vet inte vad de betyder. Jag hade tänkt skriva det för er som inte börjat turfa än, men jag tipsar om att gå in på Turfgame och läsa själva. Jag har tagit på mig ett uppdrag som jag ska utföra nu. 

Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.