Idoler

Tror att jag var rätt omedveten om musik och lyssnade bara på det mamma och pappa lyssnade på i radion eller på pappas vevgrammofon när jag var barn. Himmel, är jag sååå gammal? Ja vi köpte faktiskt en Radiogrammofon lite senare. Lyxigt.

När jag var tolv år flyttade vi och jag fick nya kompisar. En tjej gillade Cliff Richard och då gjorde jag också det. Men bara ett litet tag, för sen kom ju…

…The Beatles! Då blev jag helt kär i Ringo Starr. Jag var redan på den tiden sån att jag inte tyckte som alla andra. Det var ju Paul som annars var storfavoriten.  

Njuter du av musiken idag? 

Anna 

2 comments
  1. Det är väl klart att det fortfarande är en njutning att lyssna på Beatles. Det kommer det alltid vara för mig. Jag tycker att Beatles förändrade hela mitt liv. Gav mig en egen musiksmak och en stil som passade mig som handen i handsken. Paul var min favorit och jag drömde om att få gifta mig med honom. 🙂

    1. Arvidsdottern, ja jag ville gifta mig med Ringo. 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.