PåskTurf

Söndagens runda var också skön i solen. Jag tog de två nya zonerna nere på Boholmarna, Halvvägs och Boholmen, innan någon annan var där och fick faktiskt behålla dem några timmar. Jag pinnade på så fort jag såg att vi fått fyra nya zoner, men de andra två ligger längre bort och i vatten. Ja bara en ligger i vattnet, FeetWet och en ute i Smedby, Kläckeberga

Det är roligt att cykla på Boholmarna och se alla fina hus och trädgårdar och se ut över Kalmarsund. Ja där vore väl inte helt fel att bo. 

När jag kom till Smedby kunde jag inte ta zonen eftersom den låg bakom stängsel. Någon hade varit där innan, men jag blev lte sur, jag vill inte klättra på annans mark, eller snarare staket. Efteråt hörde jag dessutom att det var elstängsel längre in. Eftersom jag blev lite sur så tog jag genvägen över Kläckeberga hemma. Bara en äkta Turfare vet vad en genväg är.

På kartan ser det rakt och fint ut och motvinden syns inte. Men vägen är krokig om du tittar lite nogare. Jag hade inte Mina spår på idag heller så de 24,83 km borde vara några kilometer, kanske en mil till. 

Som sagt cyklar jag inte fort, men gärna länge. (Såg att det blev felstavat i förra turfkartan igår). Nu en dag till ledigt och utlovad sol så jag funderar på att satsa på zonerna på södra området, helt enkelt ta min vanliga "vardagstur efter jobbet" och lite till.

Anna

2 comments
  1. Dom där trekanterna på kartan….är det märken efter kvasten…..????
    Hehe
     

    1. Javisst, jag flög över där. 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.