Glad påsk!

Min kusin Johan och hans fästmö Karin har varit på besök, de började påsken med en tripp till Kalmar. De kom med en påskpresent till mig och jag grattade dem till fölovningen med en ringlad kruka från syrran och mig. Se vad fina ostknivar jag fick! Det är inga dåliga grejer, de är från Zassenhause. Jag blev jätteglad, gillar färgerna.

   

Förlovningspresent

Anna

4 comments
 1. Hej Anna!
  Ostknivarna var jättesnygga, kul med färg! Jättesnygg kruka, har du gjort den Anna?
  Vill önska dig en riktigt GLAD PÅSK! 
  påskkram/birgitta
   

  1. Tack, tack detsamma! En strålande påskafton här.

   Kram – Anna

 2. Vilken superperfekt presang till ett nyförlovat par! Dom kanske har en balkong dom kan ha den på i sommar? Och dina ostknivar var najsiga. Såg dom på Instagram och trodde det var murarspatlar först 😉

  1. Ullrika, ja lite murarslevsliknande kan jag hålla med om. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.