Dymmelonsdag

Startklar! Det är i morgon vi åker va? Jag har pimpat min kvast, den står nu och väntar på Lussekatt och mig ute på parkeringen. Du ser den va?

Idag är det Dymmelonsdag och Påsken känns närvarande. Jobbar i morgon som vanligt, fast det känns som en halvdag eller fredag. Sen fyra dagar ledigt. Fyra soliga dagar med mycket frisk luft på cykeln önskas. 

Många ägg, fler än vanligt, sill, kanske en nubbe? Och middag med dottern och barnbarnen. Det blir gott, jag ska göra ostfyllda biffar med bacon runt. Har längtat efter det länge nu så det får det bli. Blomkålsgratäng till. Oj jag blir hungrig när jag tänker på det. 

Glad Påsk! 

Anna

2 comments
  1. Ja, jag är också startklar. Har ingen katt visserligen men jag tänkte tillveka en av en gammal kudde och lite tillbehör. Kvasten har jag provåkt och den går som en oljad blixt!
    Blomkålsgratäng låter farligt gott. Nog en rätt jag ledigt skulle kunna äta ihjäl mig på. Men ditt bacon får du gärna behålla. Men jag tar så gärna själva färsbiffen inuti förstås. Glad påsk på dig och katten och en bamsekram från mig!

    1. Bamsekram tillbaka!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.