Äggröran

Vi får information av Ulf innan Äggröran drar igång i sol och blåst ute på Skälby.

   

…och dääär fick jag punka! Ca 23 minuter in i spelet. Tragiskt, jag avskyr ju att gå, att promenera. Jag testar då att småspringa, känns rätt bra. Men ser lite fånigt ut. Jag hinner inte före de däringa turfarna som far runt på sina cyklar så jag står kvar under blocktiden. Det tar med andra ord nästan 3,5 minuter att ta de få zoner jag tar. Inget att hänga läpp över, jag kom sist, förutom Ulf som satt inne och skötte om tekniken och bara tog två zoner. 

Samling på Skälby café, fika och prisutdelning.

   

På prispallen

Jag är aaavundsjuk. Vill ha en sån fin turfgubbe som Markus har! Utskriven på 3D-skrivare. 

Sune får ett ägg.

Mitt resultat; 

  Points: 453 – Visited zones: 30 – Unique zones: 27  – Distance: 4.46 km  

Mina spår visar min förvirrade bana. 

Å så hade vi tur med vädret!

Anna

2 comments
  1. Stort tack, Anna, för väldigt fina bilder. Ett underbart område runt 4H-gården som ni har där i Kalmar!

    1. Tack, LeiLar! 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.