En fin runda

Jag håller mig oftast söderöver numer, jag har en bra bana att följa där – om ingen annan kommer och stör – läs blockerar. Sånt händer ju förstås. Idag har jag kört delvis samma sträcka två gånger då jag lyssnar på en galen bok samtidigt. Då passar det att cykla där trafiken av bilar, löst folk och andra turfare inte är så tät och då tänker jag bland annat på StensöZone som jag var ute vid två gånger denna lördag.

Vilken bok det är? Jonas Jonssons Analfabeten som kunde räkna. Den är bra tokig, en riktig saga för vuxna. 

Anna

2 comments
  1. StensöZone trodde jag att jag skulle få behålla ett tag; den ligger ju ganska avsides. Men icke!  😉

    1. Ja LeiLar, den ligger lite långt bort, men när jag har en bra bok i öronen och solen skiner går det fort dit. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.