Rudolf med röda…

Igår kom Rudolf till mig och stannar över helgen och till tisdag kväll. Jag får hjälp bland annat med att hämta mina stolar till trädgården som jag glömde i förrådet till förra bostaden. Hoppas att de går in i bilen?

Gjorde en perfekt fickparkering igår kväll efter stickning på IKEA, men när jag skulle föreviga den så hade bilen framför mig åkt. Snopet. Jag har undvikit att fickparkera sen jag sålde min senaste bil för många år sen. Då hade jag en Volvo 142 från 70-talet. Det vet alla hur styrningen har förändrats så det borde vara lättare att komma in i en liten lucka nu för tiden. Och nu vet jag att jag kan. Om det inte bara var en tillfällig lycklig slump.

Anna

1 comment
  1. Mmmmm så bra. Visst är han samarbetsvillig….. 🙂 Så bra att han kommer till nytta Du får köra två vändor v.b. Kram emM

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.