Inflyttad

   

Tack alla starka armar som hjälpt mig med flytten. Tack alla flinka fingrar som skruvat isär, skruvat ihop, säng, arbetshylla, lampor. Tack alla händer som fixat de godaste mackor och underbaraste chiliconcarnen, med salladen och brödet som smakade sååå gott efter en massa timmars flyttande!

Aaa!

   

Lussekatt hämtade jag efter flytten och han verkar ha funnit sig i detta. Har suttit i fönstret och tittat, både ut mot gatan och in mot gården. Sen har han tittat o nosat runt, klättrat på lådor, tvättmaskin och möbler. När jag sitter i soffan kommer han och lägger sig bredvid. Vi har sett mellon tillsammans och är båda glada att "rätt låt" gick vidare och då tänker vi på Ellen Benediktsson förstås. 

Hoppsan, hittade överblivna mackor i kylen, jag tar en – eller två innan sovdags.

Förresten hur skönt ska det inte bli att sova i min egen säng, vilket jag inte gjort på nästan två månader!? 

Anna

2 comments
  1. Hej, vad underbart att du äntligen är där och har flyttat in Resten kan du ju ta i en lugnare takt. Vad det ska bli roligt att få se sen hur det ser ut där du bor nu, både inomhus och sett utifrån. Jag hade samma favvo som du i mello!! Visst var den jättebra! Jag hoppas hon vinner alltihop! Kram!

    1. Arvidsdottern, tack för din fina kommentar!

      Kram – Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.