Nästan gratis

Jag satte ut min bänkdiskmaskin och min tvättmaskin på en sida på FB där det är byten och försäljning. Jag ville byta dem mot några burkar Millicano Gevalia frystorkat pulverkaffe. Jag trodde det skulle bli ett stort intresse, de var ju nästan gratis.

Tvättmaskinen var det inga problem med, jag fick kontakt med en tjej rätt omgående som sa hon kunde hämta den torsdag halv ett. Hon kom prick rätt tid och jag fick fyra påsar av mitt favviskaffe. Suveränt.

Men diskmaskinen däremot var det ett himla tjafsande om. En tjej skulle komma, men hon strulade så till slut sa jag nej och nu står jag med en diskmaskin till skänkes/bytes. Ja den får väl hamna i förrådet i morgon när jag flyttar så får jag försöka igen. 

Du behöver inte en bänkdiskmaskin, fullt fungerande? Ge mig några mörka chokladkakor i byte. Men det ska vara 80-90-procentig choklad av blandade märken. 

Anna

2 comments
  1. var ju otur att du inte blev av med diskmaskinen,, synd att jag bor så långt bort annars hade jag gärna hämtat den,,, 
    hoppas du lyckas,, o ha det så gott i ditt nya boende,,, 
    kram Inger

    1. Inger, ja jag kanske bor långt bort, men jag bor bra här. 🙂 😉  Kanske är det du som bor långt bort. 😉 😀 Nu är det så att jag ev har en spekulant så jag hoppas!

      A

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.