Tjugondag Knut

Ser du granen? Klart du gör, men det är ingen riktig gran. Men den är inte av plast. Nej det är ett tryck på ett tyg, den hänger där som en böljande gardin på väggen hos Vinlottan vi var hos i måndags. Häftigt! Så har hon klätt den också, med både ljusslinga och kulor som glimmar. Smart från IKEA förstås.

Sa jag att jag fick sex? Vann sex fina flaskor på vinlotteriet alltså. Ja visst?

Anna

4 comments
 1. Grattis! Drick inte upp allt på en gång… Häftig gran! <3

  1. Tack, tack, nej inte alla på en gång. 😉

 2. Stort grattis till vinsten! Flaskorna ser spännande ut… 🙂

  1. Tack Arvidsdottern, visst gör de!? Har inte öppnat någon än,
   jag ska vänta till jag kommer in i min nya lya.

   Kram till dej.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.