Snö

Stora flingor och några vackra snöstjärnor singlar ner genom min väderapp. Jag tror sjutton den stämmer? Första snön har kommit till ostkanten och jag undrar om den kommer att ligga? Cykeln är beredd med spikskor och jag har dubbarna framtagna.  

Älskar snö, men vet inte om jag gillar att den kommer först nu. Minns förra året, jag slet med stavar och broddar för att Turfa hem segern mot Växjökillarna. Kalmar lyckades med en knapp hårsmån vill jag komma ihåg. Nu är jag glad om det kommer sån lagom mängd att jag kan cykla. 

På onsdag kommer Rudolf och hjälper mig frakta saker lite hit och dit, jag vill inte behöva skotta varje dag för att umgås med honom! 

Anna

2 comments
  1. Hej Anmaja och Lussekatt.   Ja snön ligger här hos mig och det har varit -11 grader men idag är det bara -2 och det snöar mer. Gåstavarna är framställda livrädd att halka ikull igen så nu är det tomtesteg till brevlådan med gåstavar. Du får sätta på stödhjul på din cykjel nu när det är så halt så välter du inte. Katterna klarar sig ju för de har ju egna broddar på sina tassar, Fickmen skogsmus io morse av Pysen snällt va! Skrattar,,, Blev tvättning av köksgolvet med skarpa skurmedel. Man vet inte om de kan ha några baciller bäst vara försiktig Ha en bra dag.

  2. Filifjonkan, tack för att du kikar in o skriver till mig. Själv är jag jättedålig att gå runt till andra bloggar just nu och kikar jag in är jag ännu sämre att kommentera. Tack, tack!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.