R i Turf

Titta, där står jag och tar R i Turf. Det var på Trettondagseventet och jag snodde/lånade bilden från Kalmaritens blogg, vilket jag även gjort med följande bilder. Jag lyckades inte ta alla bokstäverna, jag tror jag bara fick en eller två och så fick jag den granen vid Domkyrkan som syns här.  

Det var roliga zonnamn på detta event också, det gillar vi. MasterOTurf har klurat. Vid kajen där den så kallade cykelfäjan Dessi brukar ligga låg en zon som hetter "VarÄrDessi?".

Zonerna i stan var otroligt svåra att ta, men jag var ju inte ute efter att vinna eller över huvudtaget komma på en bra placering. Ja min placering ser du ju här, inget att skryta med. ramblerboy hade fel på sin gps och kunde inte komma igång förrän långt in i spelet och låg efter mig tills han lyckades komma två p över mig precis innan spelomgångens slut. Hade inte MasterOfTurf gått ut och tagit en zon hade jag kommit sist. 

Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.