Glädjepirr


Fotot har inget med dagens inlägg att göra. Det är från 1967 eller -68 och föreställer Tinna och Anna i en fotoautomat i Stockholm. 

Idag kikade jag in i min nya lägenhet, jag fick glada vibbar, blev pirrig och lycklig inom mig. Jag kommer att trivas där! Det blir så bra. Som grädde på moset kommer Rudolf och hjälper mig med diverse transporter till och från bland annat återvinningen och sopstationen – från onsdag till tisdag. I helgen då jag fått nyckeln kan jag åka med smågrejer till förrådet och den 1-2 februari går den stora flytten. Jippi! 

Anna

2 comments
  1. Grattis Anna! Då kanske du kan få lugn och ro igen och allt kommer att bli så BRA! Kram från Berit

    1. Tack, det känns sååå bra!

      Kram till dej!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.