Omstart, event och afterturf

Jag plockade bland mina grejer, ur kartonger, i kartonger, virade in i papper, staplade, sorterade. Ja du som någon gång har flyttat vet vad som görs. Jag tänkte inte på att det var omstart idag! Kom på det strax efter klockan tolv, men vad gjorde det. Jag knäppte på appen och kikade, Kalmar kryllade redan av turfare. Härligt att se!

I morgon är det Trettondagseventet "Gå-turf" på Kvarnholmen. Jag som inte gillar att promenera, får ont i ryggen och det är urtråkigt ska gå runt där i 90 minuter och ta så många zoner jag bara orkar. Har inget mål att vinna eller komma på en bra plats, men kan jag kanske få en vinst för nåt annat är det ju kul. Som på vårt förra event då jag fick en reflex för att jag var den enda som tog zonen utanför mitt jobbs entré.

På onsdag ska vi försöka slå rekord har jag tänkt. Vi har varit mellan noll och sex-sju stycken på våra haltande Afterturf på Larm och jag hoppas på fler denna gång. Det har ju börjat sjukt många turfare de senaste veckorna så det borde väl komma fler? Jag håller tummarna på att det inte bara blir kingenin och jag. Ja det är hitills bara vi som sagt vi ska komma. Vad säger du? Är du ingen turfare ännu så kom så kan vi hjälpa dej att komma igång. 

Anna

2 comments
  1. Jag ska försöka komma på onsdag. Jag jobbar till minst 16.00, men förhoppningsvis kommer jag iväg så fort som möjligt efter det.

    1. Vad kul Therese, du kan komma senare också, det är inte "alla" som kommer kl 17. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.