Äntligen

Äntligen, idag lördag, har jag packat om de lådor där jag la i allt porslin för en månad sen. Jag la i det utan papper eller annat skydd emellan i tron det snart skulle flyttas ut i köket igen. Det var fel, väldigt mycket fel tänkt. 

Redan i somras hade jag tankar på att flytta. När jag cyklade förbi hus och stugor på mina turfrundor fantiserade jag om att bo där. Särskilt några hus i Gamla stan och Kalmarsundsparken kikade jag på. Men när vattenläckan uppdagades hade jag först inte alls en tanke på att flytta, det var som om jag ville klamra mig fast i min lägenhet som jag i december bott i under elva år.

Men nu ser jag verkligen fram mot min flytt, jag längtar förstås tills det är klart, det blir en jobbig tid nu framöver. Jag funderar på vilken helg jag kan få ihop folk som vill ställa upp? Ska jag dela upp flytten på två helger, flera dagar?   

Undrar du vad bilden föreställer? Jag har taggat den på Instagram med  #livsfarligt  #benbrott  #klättra  #taklampa  #skruva  #svindel  och det säger väl allt? Lägg märke till skruvmejslarna som stöttar upp stolen så att den inte vickar. 

Anna

2 comments
  1. Heja Anna! Hoppas du får ihop folk till flytten! Det är jobbigt nog att försöka få alla att placera sakerna där man vill ha dom (senare är det ju så svårt att fixa om det är tunga saker). Har du fått någon lägenhet som du kommer att trivas i, tror du? Men skönt att slippa källarhålan förstås. Är du frisk från förkylningen nu? Ta inte i för hårt om du inte är riktigt OK!!! Packa lätt men i många kartonger och kassar! Annars blir flyttarna trötta så fort!  Kramar och lycka till från mig!
     

    1. Tack kära vän, jag är bra från förkylningen förutom en hosta som hänger lite efter. Jag packar lätt, blandar porslin med sommarkläder. Många kassar har jag redan packat i då jag inte hade så många kartonger inledningsvis. Dom packar jag nog inte om igen, det får bli många spring i trappan istället. Jag hoppas på att få ihop ett stort gäng till flyttdagen. Jag kommer nog att ta emot i nya lägenheten och dirigera. 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.