Nyårsafton

Firade nyår med godaste vänner och vi träffades redan vid Barometerns spektakel i Stadsparken klockan fem.

Fyrverkeri under ordnade former borde vara det enda förekommande!

Paketleken enligt tradition efter en underbar trerättersmiddag. Jag fixade med förrätten som bestod av pilgrimsmusslor, bacon och avocadoröra med vitlök.Sen åt vi torskrygg som var suveränt god tillsammans med blomkålsmos med bland annat parmesan. Till efterrätt hemlagad tiramisu. Jösses så gott allt var! 

Slötittade på teve och spelade spel, avslappnat och jättetrevligt. 

Jag cyklade hem lite innan tolvslaget för att slippa komma ut mitt i eländet. Vi hade alla börjat jäspa lite smått och det var skönt att komma hem till Lussekatt som inte verkade rädd, men väldigt förvånad vid tolvslaget då grannarna började med sina enorma fyrverkerier. Hur har folk råd att lägga pengar på det? Jag skulle inte betala en krona!

Fikon doppad i choklad fick jag med hem att njuta till nyårsdagens elvakaffe i mitt krypin. Mmmm, gott.

Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.