Första i första tjugohundrafjorton

Tomtelatte och varm macka med mosarella och kyckling på Espressohouse idag, det kostar på att inte laga egen middag. Men det var ljuvligt gott!

Tog ett fåtal zoner idag, men ändock några stycken och var sen och såg Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann. Den var bra, gå och se den du också för att få knappt två timmars underhållning, även om du redan läst boken.

Jag bokade biljetten som vanligt på nätet och valde en plats längst bak – trodde jag, men det var längst fram. Okej, ja det funkade ju det också. Det fanns ett fåtal platser kvar så det var inte så många platser att välja på.

Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.