Hej!


Min för en stund

Årets sista natt, till den sista dagen 2013. Sen är detta år ett minne blott. Nu tar jag nya tag, har inte fått kontrakt på lägenheten än, men tror och hoppas, jag fick ett ord på det och ordet var seriöst. Jag borde inte tvivla.

Jag blir sjukt matt när jag kommer till min lägenhet, där ser förfärligt ut. Jag har letat och rotat runt, börjat packa lite i lådor. Jag vet att styrkan till att orka börja ta tag på allvar kommer snart.

Sen kommar allt att rulla på och innan jag hunnit blinka sitter jag och klappar Lussekatt på ett ljust och vackert ställe. Trött, matt, glad och lycklig

Skänker ett stort, varmt TACK till alla som engagerat sig, och särskilt till Birgitta som tipsade mig!  

Anna

2 comments
  1. Lycka till med den nya lägenheten! Hoppas att du får bo där läääänge! Och att den är lika trivsam som din "gamla"! Gott Nytt År på dig och året kan bara bli bättre, tror jag. Kram från Berit

    1. Tack Berit, jag tror denna är lika trivsam som en jag hade förut, innan jag flyttade ihop med en tokig man. 😉 Alltså inte den du var i (den jag nu lämnat) utan en tidigare, från 40-talet, med bland annat vitmålade spegeldörrar och gamla fönster bevarade. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.