Jul


I mitt gamla förfallna hemska hem

Det blir nog jul i år också även om hela december har varit jobbig så in i döden. Det är inte slut på elände än, men jag har i alla fall fått ett muntligt löfte om en lägenhet och jag har flyttat in i den i huvudet och jag tycker att jag trivs. Är så glad för hur jag fick den, det måste ha varit nån där uppe, nere eller borta som hjälpte mig på traven? 

Så klart jag plockat fram lite pynt till jobbet också – lägg märke till skylten med Turf.

Och äntligen kom det lite julkänsla även till min lilla kammare.

Har varit i keramikverkstan ikväll med Stickklubben Kalmar. Så mysigt vi har, så avkopplande att sticka. Vi hade glögg och en massa godis och jag mulade in som aldrig förr. Eller som alltid förr menar jag förstås. Inte alls bra. Nu är det dags för sängen och jag hoppas drömma goda drömmar. Inte om den skit som rör sig i huvet. 

Anna

4 comments
  1. En riktigt god jul och ett ännu bättre NYTT ÅR önskar jag dig! Och en ny lägenhet också! Kramar i massor från mej
     

    1. God jul tillbaka, Berit. Det finns gott hopp om ny lägenhet, men jag vågar inget säga förrän kontrakt är skrivet. 😉

  2. Min kära vän, du sprider trivsel omkring dig var du än är. Julekram!

    1. Julekram tillbaka! <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.