Filtsula

Idag ligger vädret som en filtsula över hela bygden. Lussekatt ville ut, han blev utslängd, utstängd på balkongen, det går inte att ha svängdörr ditut en sån här dag. Själv piggar jag upp mig med att göra inget fast jag borde. Borde, borde…

Jag går ut och äter med Barnklinikens gamla LOTTO-gäng ikväll istället. Vi har spelat sen LOTTO startade 1980 och nu ska vi äta upp senaste tidens enorma vinstpott. 

Anna

2 comments
  1. Här är det ingen filtsula här är det bara grått. Men trist. Gör heller ingenting annat än trycker på lite knappar hit och dit på datorn. Men ska iväg till ABF-huset och höra på en föreläsning om Irland och deras problem under åren som gått. På engelska. Ack ja. I morgon blir det packning för att resa till Malmö i helgen. 5.51 går tåget! På morgonen! Usch, men billigt är det. Så då får man väl stå ut. Måste beställa taxi NU! Hej svejs!
     
     

    1. Då önskar jag dej en trevlig kväll och en härlig resa i morgon! Kram till dej.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.