Turfevent


Bilden, med mig i turfgubbegröna jackan, lånad från Turf24

Idag gick vårt turfevent av stapeln. Ett 25-tal turfare kom till starten vid Länssjukhuset, laddade med mobiler, cyklar och peppade till tusen. 

   

Det ser rätt tjockt ut, men jag tror inte någon behövde slåss om zonerna som MasterOfTurf lagt ut inom ett begränsat område i södra Kalmar.  

   
Lägg märke till zonnamnet – "Snabelribs" – det var just där jag vurpade förra månaden. Du kan se vad alla zoner döpts till här.

Jag lyckades ta 34 zoner, varav 32 var unika på ungefär en timma och 40 minuter. Visst hade jag kunnat ta fler under de två timmarna vi hade på oss, men efter ca 50 minuter började min gps-turfgubbe dansa runt på zonerna och jag fick dansa efter. Det måste ha sett märkligt ut på vissa ställen, vi får ju verkligen bjuda på oss själva i den här sporten, eller leken. Jag har zoomat in dessa turfgubbedanser i "Mina spår" och det ser ut som om någon lekt med ett garnnystan. 

   

En zon var gul långt in i spelet, en unik som ingen tagit, kunde det vara möjligt? Jo det var en utanför entrén till mitt jobb, "Vändzon" och jag tog den, bara så där, poff, så var den min. Flera andra var på och körde fel väg eller så var inte gps-gubben vänligt inställd så det slutade med att jag fick behålla den hela spelet igenom. För detta fick jag en reflex i pris. Fint!

Här är min virrturfrunda…

…och här är alla zonerna vi hade fått under de två timmarna.

Nedan lite olika uppgifter om placeringen. 

14. Snabelanna  
Points: 4599  
Visited zones: 34  

Unique zones: 32  
Distance: 7.13 km  

Slutlig – 17
Turfare – Snabelanna
PPH-poäng – 358
Takepoints – 340
Total points – 698,8
Antal takes – 34
Antal unika zoner – 32
Placering räknat i placering antal takes och flest unika – 18
 
Ska gå igenom systemkameran sen och bombardera bloggen med bilder.
Ett stort TACK för ett par trevliga timmar!
 
Anna

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.