CC

Tänk att helt vanligt normalt funtade människor spelar Candy Cruch. Det dyker upp fler och fler som jag inte hade en aning om och som jag faktiskt inte heller trodde spelade det. Ett sånt simpelt och mycket irriterande spel. 

Eller är vi inte vanligt normalt funtade?

Anna

 

4 comments
  1. Jag känner mig väldigt vanlig…..:D

    1. Bra Renée! 🙂

  2. Håller med dig om att detta spel är verkligen otroligt simpelt och irriterande. Man kommer ju inte framåt på något sätt. Jag testade men tröttnade fort. Håller mig till WoW och där är det ju lite mer action s a s. Roligt och ansträngande och spännande.  Men känner mig helt normal ändå. Hej då Anna!
     

  3. Finns andra spel som är mer spännande men jag lägger gärna puzzel däeremot det finns en uppsjö av dem!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.