Blockad?

Ser du om någon zon är blockad?

Lägg märke till att två gröna och tre röda zoner flyter ut lite mer än de andra, men de är fria zoner att ta nu. Ja inte nu ikväll förstås, det vet jag inget om, men på bilden. Varför blir zonerna så?

Men huvudfrågan är om du ser om någon som är blockerad/upptagen/ej tagbar?  

Här har jag zomat in ett extraklick och då syns det tydligt vilka som är blockade, eller hur? Ja jag vänder mig förstås till dej som är insatt i turfandet. För dej som har noll koll blir det väl svårbegripligt och trist (som fotbollssnack för min del ungefär) i dagens blogginlägg. 

Detta är något som retar mig, särskilt om vädret är ogynsamt (nä det är inte det så ofta här i mina trakter, men ändå…) eller om solen skiner på skärmen och tårarna stiger i ögonen av det soliga vädret. Då ser jag inte och kommer fram till zonen jag tror är "ledig" – men så är den inte det!

Fy 17 va trist.

Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.