Lussekatt


Hängmattan finns att köpa hos CoolStuff – detta är inte Lussekatt

En grå katt, det var det jag hade tänkt mig, men det blir inte alltid som man tänkt. Det blev en svart och namnet blev Lussekatt eftersom jag i åratal (när jag trodde jag var allergisk mot katter) undrade varför ingen döpte sin katt till just detta.

Kändes liksom lite tvunget att byta namn när han tolv veckor ung kom till mig, för då hette han Linus. Men från början hette han Ufo. Jag tycker ändå att Lussekatt passar bäst. Jag kan säga att den svarta bullen blivit bränd? Inte utbränd, han har inte gått in i väggen, nej. Bara lite bränd, eller helbränd.

   

Just nu sitter den lilla raringen och stirrar på mig, snart kommer en mjuk tass att klappa mig på knät. Efter en stund kommer klorna att fällas ut och dra från knät ner till min fot. Ibland gör det ont. Det vet han.

Ja, ja, det är väl dags för lunchen nu då da. 

Anna

1 comment
  1. Lussekatt tycker jag är ett härligt namn.
    Mysgubbe!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.