Fem, hundra och ett-ettan


#korn

Den 19 oktober, en vecka efter min vurpa skrev jag att mitt mål var att komma topp fem i Kalmar och då tänkte jag förstås på trea, fyra eller femma. Sune och Kingenin är helt omöjligt svårslagna för mig, bara att acceptera. Vidare var målet att komma topp hundra i Sverige och nu ligger jag på plats 80 och den är väl ingen säker plats, men blir det inte störtregn så ska jag ut en sväng vid lunch, bara för att. 

I serien har jag legat på nedflyttning i 1:1-an men kämpat mig upp för att stanna kvar. Så ser det ut nu. 

Mina tankar om november är att den är mörk och kall och fuktig, så där så det går genom märg och ben. Varför då inte krypa ner i verkstan, tända upp, tända ljus och mysa med min stengodslera som bara ligger och väntar på att bli knådad och tillverkad?

Ska se hur länge jag orkar hålla mot turfberoendet. Försöka hålla det på en normal nivå?

Anna 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.