Bra jobbat

Har inte turfat upp till norra Kalmar på länge och cyklade med spänning in där grindarna en gång stått till Bergagården för att se om stenarna meddelade något nytt sen senast. SUNE stod det, ja heja, heja Sune, du är otrolig som vanligt, fast du har fått nya turfare att spela (slåss) mot. Jag hoppas du tar guldet denna oktobermånad som har fem spelveckor.

Ja själv jobbade jag på idag utan att uppleva det som jobbigt förrän efter ca fyra timmar. Då först förstod jag hur länge jag varit ute! Då skulle jag ta mig hem också, det tog en halvtimme drygt. Känner mig en aning mör nu ikväll, mör och jättenöjd.

Här är dagens resultat i tid och längd. Jag har cyklat drygt 4,4 mil under närmare fem timmar. Men jag har stått stilla ca 45 minuter av den tiden. Medelhastigheten ligger på 9,24 som inte alls är mycket. Jag cyklar inte fort, men gärna långt och länge. 

Jag har fått siffrorna från Mina spår och kartan på hur jag cyklade finns här under. Det blir ju mer exakt än Turfs egna karta på Warded som bara visar fågelvägen. 

En bra runda som jag lyckades med tack vare väder och vind som var gynnsamt idag, plus 16 grader om inte mer hade vi. Jag lyssnade lite lätt på en bok och på P1 Dokumentär. Stannade vid kiosken i Norrliden och köpte mig en dricka och en korv till lunch. Och som sagt, jag märkte inte hur fort tiden gick, det bara rullade på.

   

Ligger i topplistan på flest tagna zoner idag, men i serien ser det illa och jag kommer att trilla ner. Kan bara skylla på lättja och skador. 

Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.