Mini-Anne – HLR

Har varit på årligt återkommande Hjärt- och lungräddning idag på jobbet. Tyvärr sa mina revben stopp när jag skulle ge "Mini-Anne" hjärtkompressioner, men jag var med och tog in det jag kunde. Jag hoppas att alla arbetsplatser har såna här utbildningar? Hur är det på din arbetsplats? Vet du vad du ska göra? Har du sett en hjärtstartare? 

Känns som om jag varit med om något viktigt idag. Kanske är det just jag som räddar ett liv i morgon. Kanske är det du som räddar mitt. 

Anna 

2 comments
  1. Jo, vi har övat på Mini-Anne och vi har en hjärtstartare på min arbetsplats. Peppar, peppar så har vi hittills aldrig behövt använda den. Trots upprepade övningar så känner man sig osäker på om man kommer göra rätt, när nöden kräver. 

    1. Jag tror jag blir lugn och fokuserad,
      irriterad på folk som är i vägen och gör fel. 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.