Frost

Vaknade till den första frosten idag, så vackert i solen. Träskelettet till "beduintältet" står där på gården och längtar efter att bli påklätt igen. Ser nästan lite spökligt ut i gryningen. Frosten slog till ja och det hade varit 0,9 minus som kallast i natt, men har stigit till elva grader under dagen. 

Jag har varit ute och Turf-kämpat för att få upp mina poäng i alla tänkbara tabeller, men det ser ut att gå dåligt. Jag känner att revbenen inte riktigt vill det jag vill. Det är bara att inse fakta. Jag får en usel placering denna månad. Oktober som faktiskt har fem veckor som även januari hade.

Januari ja, som vi kämpade i snömodden och kylan för att vinna över Kronobergarna som utmanat oss Kalmariter. Jag kunde/vågade inte cykla så jag gick med stavar och broddar, ja jag som avskyr att gå och dessutom höll detta på i fem veckor. Vad gör man inte för att vinna?

Nu gällde det ju laget, hela vårt län mot dem och jag ville så gärna att vi skulle ta dem. Det gjorde vi också. För egen del kämpar jag inte med näbbar och klor/stavar och broddar, nej jag är glad att komma topp fem, topp 100 och ligga kvar i serien. Det ser ut att spricka rejält nu.

Anna

3 comments
 1. Fantastiska färger, tjusig bild men träskelettet ser lite naket ut.
  Du ger dig inte, varit ute och TURF-kämpat idag igen, Anna du får nog va lite försiktig. Kan förstå att det känns hårt men det går fler tåg (som ordspråket säger).
  Ha en fortsatt bra lördag önskar
  birgitta
   
   

 2. Vilken häftig höstbild, så dramatisk. 
  Det var frost även här och kändes ganska kyligt när jag var ute på en promenad. Den blev inte alls så lång som jag hade tänkt mig. Får försöka ta igen sträckan i morgon. 
  Tycker att du är duktig i dina ambitioner, utan att bli rigid. Bra så.  🙂
  Krama Lusse, säger Sotis.  

 3. Kan tala om att det var -3 klockan 2 när jag var ute och turfade…
  Lite ovant med -grader så givetvis frös jag typ. överallt…
  Snygga bilder som vanligt Anna…du är begåvad när det gäller bilder..hehe…däremot är du dålig på att se vägbommar..haha
  /Sune

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.