39 och gula hatten

Den här bilden tog jag igår, men den kunde lika gärna varit idag. Det är helt underbart höstväder, förutom några regnskurar o lite grått i tisdags och då var jag ändå bara inne och laddade mina batterier. Det behövdes efter Göteborgsdagarna även om de var väldigt lugna och behagliga.

 

Idag har jag turfat lite mer ordentligt på hemmaplan, det blev 39 zoner och drottningkronan, den lyste grannt i solen en lite stund innan Sune kom och tog den. Men medan han nu går mot norr ska jag ta tillbaka några på väg till Byteatern där vi ska sticka ikväll och sen se Don Quijote – Riddaren av den sorgliga skepnaden och äta tapastallrik.

Min cykel har varit på verkstan och jag har fått kedjan utbytt och gick det inte som en dans att cykla igen? Eller var det bara glädjen över att vara tillbaka hos den efter "styrochställcyklarna" i Göteborg? De är lite klumpigare, bara treväxlade, ingen fotbroms och framför allt har de inget bra sätt att fästa mobilen på.

Vädret ska fortsätta och i morgon kan det blir en längre tur om jag inte måste trängas med de nya, förmodligen ajfånare? Jo det har dykt upp en del nya namn på gubbarna, men några har också fallit ifrån, kanske vilar de sig, kanske har de tröttnat. Förresten är det möjligt att tröttna på Turf?

Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.